H. Oude Hengel GmbH

Al 100 jaar houtspecialist

H. Oude Hengel GmbH

Al 100 jaar houtspecialist

H. Oude Hengel GmbH

Al 100 jaar houtspecialist

H. Oude Hengel GmbH

Al 100 jaar houtspecialist

H. Oude Hengel GmbH

Al 100 jaar houtspecialist

H. Oude Hengel GmbH

Al 100 jaar houtspecialist

Je ziet steeds vaker dat origineel gebintwerk wordt gebruikt in nieuwe woningen of bedrijven. Wij ontwerpen (als dan niet in samenspraak met aannemers en architecten) en realiseren deze nieuwe houtconstructies. Onze houtproducten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd door onze specialisten, zo blijven de authentieke details van het gebint behouden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gebintwerken en andere toepassingen.  Hierbij kun je denken aan de realisatie van schuren, vierkantconstructies, kapspanten, hooibergen, carports en meer.

Over ons bedrijf

H. Oude Hengel GmbH is een houthandel met een eigen zagerij, drooginstallatie en CNC-houtbewerkingsmachine. Al ruim 100 jaar, en inmiddels in de vierde generatie, voorzien wij u van duurzaam hout voor verschillende toepassingen voor verschillende doelgroepen.

Wij beschikken over een ruime en uitgebreide voorraad van ruim twintig houtsoorten. Eiken, beuken, douglas, essen, iep en lariks. Al het hout onder één dak of in één van de geconditioneerde hallen.

Met respect voor de natuur voorzien wij u van duurzaam en kwalitatief hoogstaand hout en adviseren wij u welke houtsoort u het beste kunt gebruiken.

Over onze bedrijfscultuur

We zijn een klein familiebedrijf met een informele werksfeer waar een ongedwongen sfeer hangt. Dat informele hoor je misschien wel vaker, maar als je hier komt dan zal je merken dat dit echt zo is. Hier wordt hard werken en een proactieve houding gewaardeerd. Maar we waarderen ook dat er geouwehoerd wordt. Want humor is voor ons erg belangrijk.

Wat verder nog echt tekenent is voor ons bedrijf is dat als iemand een goed idee heeft dan krijgt hij of zij daar ook de mogelijkheid voor om dit in gang te zetten. Zo ontstaan er mooie nieuwe initiatieven, eigenaarschap staat hoog bij ons in het vaandel!

Enkele feiten over ons

We bestaan al 100 jaar!

We werken met 17 enthousiaste collega's

Gemiddelde leeftijd is 42 jaar

Bekijk onze “werkenbij” video

6 redenen waarom jij bij ons wil werken

We houden echt van gezelligheid bij Oude Hengel. We organiseren veel uitjes en gaan bijvoorbeeld met de kerst en vakantieperiode lekker samen eten en drinken.

Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid staat hoog in het vaandel bij ons. Wanneer een collega eerder weg wil of onder werktijd even weg moet is dit geen probleem!

We hebben een eigen gemaakte bbq en deze wordt regelmatig gebruikt om een paar mooie hamburgers of broodjes worst te maken. We zijn echte bourgondiërs bij Oude Hengel!

Bij ons hangt echt een gezellige en informele werksfeer. Uiteraard moet er wel gewerkt worden maar we nemen elkaar ook geregeld in de maling en wordt er hard gelachen!

We maken prachtige duurzame producten en werken uitsluitend met aantoonbaar legaal gekapt hout. Ons bedrijf is dan ook PEFC- en FSC-gecertificeerd. Prachtig om samen mee te werken!

Wil je thuis een mooie kapschuur plaatsen of bijvoorbeeld een mooie tafel? Bij ons krijg je een mooie personeelskorting!

Vacatures

Onze eigen website