NineOrange

Het werd tijd voor een nieuwe manier van recruitment.

Waarom NineOrange?

Sterk employer brand

Wij brengen de doelgroep die past bij een vacature & bedrijf aan tafel bij onze opdrachtgever, die het proces hierna overneemt. Dit doen wij doormiddel van een landingspagina in eigen huisstijl opdrachtgever puur gericht op arbeidsmarktcommunicatie.

Wat een kandidaat moet weten over een bedrijf en vacature brengen wij visueel aantrekkelijk samen en brengen dit direct bij de doelgroep onder de aandacht.

Doormiddel van het aanschaffen van data op b.v. Linkedin wordt een doelgroep die past bij een vacature actief benaderd via een advertentie om zo conversie naar de landingspagina te creëren.

Efficiënt proces

Wij maken met ons team van video- en fotografen, een tekstschrijver, een animatiespecialist alle content zelf en deze wordt ook eigendom van onze opdrachtgever.

Alle informatie die over een organisatie of baan verteld moet worden kan makkelijk online worden ingevuld. Binnen een maand kunnen wij de eerste advertentiecampagne in de lucht hebben en kun je de eerste koffie afspraken zelf inplannen.

Het resultaat? Werknemers die bij je passen

Een latent werkzoekende kan “anoniem” bij een bedrijf naar binnen kijken en kan bij interesse zich makkelijk melden voor een vrijblijvende kop koffie i.p.v. een complete sollicitatie.

Kandidaten passen vooraf al beter bij een baan of organisatie gezien zij meer informatie hebben gekregen. Resultaat is een duurzamere en zuivere match gezien er geen belang van een derde partij meer is. Dit alles voor een vast bedrag en geen verrassingen achteraf.

Benieuwd naar onze prijzen?

Verrassingen zijn leuk, maar vaak niet als het om geld gaat. Daarom hanteren wij vaste tarieven. Laat hieronder je e-mailadres achter voor het ontvangen van onze pricing tool.

Deze zal je binnen een dag van ons ontvangen.

Ben je alvast benieuwd hoe onze pagina’s eruit zien? Klik bovenaan deze pagina op “Bedrijven” om een indruk te krijgen.

    0652073394
    info@nineorange.nl