Wij zijn NineOrange

Dé nieuwe manier van arbeidsbemiddeling!

Wij zijn NineOrange

De Nine in NineOrange staat voor een nieuw begin. Een nieuw begin in een andere wijze van arbeidsbemiddeling. En Orange? Deze prachtige kleur staat o.a. voor energie, wilskracht, creativiteit, plezier en het scheppen van nieuwe ideeën.

Passende symbolen voor een nieuwe manier van het vinden van de meest geschikte kandidaat voor uw openstaande functie.

Interesse? Wij kijken graag uit naar een kennismaking!

Team NineOrange

Negen feiten over ons team!

We zijn alle twee geboren en getogen tukkers wat ervoor zorgt dat we door en door een nuchter Twents bedrijf zijn!

Binnenkort zal NineOrange verhuizen en zich gaan vestigen in de prachtige Maria-kerk op het Roombeek te Enschede. Deze kerk heeft een prachtige geschiedenis en wij als NineOrange hopen hier geschiedenis te mogen gaan schrijven en een prachtig inspirerend kantoor te realiseren.

Plezier hebben in wat we doen, en alle kleine dingen in het leven vieren is enorm belangrijk voor ons. Dat doen we dan ook graag en zo is elke dag voor ons een feestje.

Je hebt hier te maken met twee hele grote FC Twente fans, en dat slaat soms, zoals bij velen diehard fans, een heel klein beetje door…

We hebben een mooi team van professionals om ons heen. Zo hebben we een fotograaf, een videograaf, een tekstschrijver, een grafisch vormgever, een canva & animatie specialist en een gecertificeerde dronepiloot. Alles om voor onze opdrachtgevers goede content te maken!

Wij zijn heel trots op het feit dat voordat we überhaupt officieel gelanceerd waren, wij al een klant hebben geholpen. Dit bij zijn zoektocht naar een geschikte kandidaat voor een functie die al een tijdje open stond. We zijn koffie gaan drinken en een maand later trad het missende puzzelstukje in dienst.

Onze sportieveling Maarten heeft maar liefst vijf internationale marathons gelopen! Kopenhagen, Jeruzalem, Barcelona, Edinburgh en Rome. Welke volgt?

Onze bourgondische vegetariër Mascha, een mega aanwinst voor NineOrange is de beste combinatie tussen een keiharde onderneemster, moeder, sociaal dier en diehard FC Twente fan, ze kan er honderduit over praten.

Met z’n tweeën hebben we bijna 40 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Dit zorgt ervoor dat in combinatie met de juiste jobmarketing, wij zowel onze klant als de juiste kandidaat heel goed doorhebben en zo tot het beste resultaat komen.

Wij doen graag iets terug

We kennen allemaal de uitspraak “De maatschappij dat ben jij…”
Misschien wel heel erg cliché, maar het klopt uiteindelijk wel. In onze huidige maatschappij is men vooral met zichzelf bezig en dat vinden wij best wel jammer. Daarom willen wij het anders gaan doen en iets toevoegen. Wij zullen vanuit onze opdrachten elke keer een gedeelte doneren aan een goed doel. Wij zijn opzoek gegaan en hebben er acht geselecteerd en onze klanten mogen zelf uit die acht kiezen welk goed doel dat uiteindelijk gaat worden. Het 9e goede doel hebben we opengelaten zodat onze klanten kunnen kiezen welk goed doel ze er ook graag tussen zouden zien.

Onze 9 goede doelen:

1. Stichting Evi
https://stichtingevi.nl
2. Stichting Leergeld
https://www.leergeld.nl
3. Stichting MEE
https://www.mee.nl
4. Stichting Wakker Dier
https://www.wakkerdier.nl
5. Natuurmonumenten
https://www.natuurmonumenten.nl
6. De Zonnebloem
https://www.zonnebloem.nl
7. Terre des hommes
https://www.terredeshommes.nl/nl/
8. Dierenambulance Twente
https://www.dierenbescherming.nl/dierenambulance/dierenambulance-twente
9. Eigen keuze van opdrachtgever

0652073394
info@nineorange.nl