Het is tijd voor een nieuwe en andere manier van recruitment.

Het is tijd voor een nieuwe en andere manier van recruitment.

Meer informatie?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en we zullen je binnen een dag een samenwerkingsvoorstel mailen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

  Onze werkwijze in het kort

   

    Sterk employer brand

  Wij brengen de doelgroep die past bij een vacature & bedrijf aan tafel bij onze opdrachtgever, die het proces hierna overneemt. Dit doen wij doormiddel van een landingspagina in eigen huisstijl opdrachtgever puur gericht op arbeidsmarktcommunicatie.

  Wat een kandidaat moet weten over een bedrijf en vacature brengen wij visueel aantrekkelijk samen en brengen dit direct bij de doelgroep onder de aandacht.

  Door gebruik te maken van data op sociale media zoals LinkedIn wordt de doelgroep die past bij een vacature actief benaderd met gerichte advertenties om zo optimaal mogelijk traffic naar de landingspagina te creëren.

  Efficiënt proces

  Wij maken met ons team van video- en fotografen, een tekstschrijver, een animatiespecialist alle content zelf en deze wordt ook eigendom van onze opdrachtgever.

  Alle informatie die over een organisatie of baan verteld moet worden kan makkelijk online worden ingevuld. Binnen een maand kunnen wij de eerste advertentiecampagne in de lucht hebben en kunnen de eerste koffie-afspraak verzoeken binnenkomen, hierna is het aan jullie.

  Het resultaat? Werknemers die bij je passen

  Een latent werkzoekende kan “anoniem” bij een bedrijf naar binnen kijken en bij interesse zich makkelijk melden voor een vrijblijvende kop koffie in plaats van een complete sollicitatie, wat voor mensen die niet actief op zoek zijn toch nog wel eens als een drempel wordt ervaren.

  Kandidaten passen vooraf al beter bij een baan of organisatie omdat zij meer informatie hebben gekregen. Resultaat is een duurzamere en zuivere match omdat er geen belang van een derde partij meer is. Dit alles voor een vast bedrag en zonder verrassingen achteraf.

  Benieuwd hoe dit alles eruit ziet? Voorbeelden genoeg! Klik boven in de menubalk op bedrijven of banen.

  0652073394
  info@nineorange.nl