Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren en professionele bakkerij voor bake-off broodproducten van de beste kwaliteit. Niet alleen voor onze klant, maar uiteindelijk natuurlijk ook voor de consument. Met state of the art bakkerijtechnologie, bestaande uit 10 productielijnen en jarenlange ervaring, garanderen wij producten die exact aansluiten bij de marktvraag.

We richten ons op de foodretail en foodservicemarkt. We produceren voor private labels in zowel de nationale als internationale markt. Onze producten zal je overal zien verschijnen, je ziet ons brood vers afgebakken liggen bij je lokale supermarkt of bij de lunch wanneer je in een horecagelegenheid een lekker broodje besteld. Sinds 2015 is Pré Pain onderdeel van Aryzta. Een wereldwijde specialist in afbak/bake-off producten met meer dan 90 productielijnen dé nummer een leverancier in Europa.

We zijn een bedrijf dat altijd in beweging is en is gericht op verbetering. We zijn een dynamische organisatie met een sterke doenersmentaliteit. Er zijn korte lijnen en er heerst een fijne informele sfeer. Daarnaast zijn we een sociaal bedrijf, maar wel met de mentaliteit ‘niet lullen – maar poetsen’.

Bestaan sinds 1992

9% vrouw en 91% man

250 man sterk

Gemiddelde leeftijd is 46 jaar

Bekijk onze bedrijfsvideo!

9 redenen waarom jij bij Pré Pain wilt werken!

Als je een opleiding wil volgen, zullen wij altijd op individueel niveau kijken naar de mogelijkheden.

We bieden een voordelige bedrijfsfitness regeling aan.

Je werkt altijd in je team aan mooie resultaten met veel vrijheid voor zelfontplooiing.

Heb je een buurtfeestje of barbecue? Dan wil je natuurlijk eigen gemaakt brood eten! Een doos brood kun je voor een mooie prijs kopen.

Je bent betrokken bij het mooie proces van grondstoffen tot een mooi broodproduct maken dat zelfs naast Nederland ook in de rest van Europa in de schappen ligt.

Heb je ambitie? Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden! Er zijn mensen als uitzendkracht begonnen en nu een leidinggevende functie hebben.

STEP (ergonomie en preventie) komt maandelijks langs om tips te geven over veilig lichaamsgebruik tijdens het werk. We vinden het belangrijk dat je gezond je werk kan doen.

We stimuleren teamuitjes en ook onze PV organiseert leuke activiteiten. Het uitje naar de voetbal in Duitsland is bijvoorbeeld één van de favorieten.

Als operator werk je bij ons in een 5-ploegen systeem, dit heeft als voordeel dat je veel vrije tijd hebt. (En b.v. lekker naar het Hulsbeek kan terwijl anderen werken!)

Collega’s

Olaf

Operator Productie (bakker)

Arzu

Operator Inpak (via UZB)

Jannis

Meewerkend Teamleider

Jolyn

HR Adviseur

Twan

Werkvoorbereider / Techniek

Sander

Logistiek Coördinator Diepvriesexpeditie III

Thomas

Salesmanager foodservice

Vacatures

Website bedrijf