Gemeente Oldenzaal

De glimlach van Twente!

Gemeente Oldenzaal

De glimlach van Twente!

Gemeente Oldenzaal

De glimlach van Twente!

Gemeente Oldenzaal

De glimlach van Twente!

Gemeente Oldenzaal

De glimlach van Twente!

Gemeente Oldenzaal

De glimlach van Twente!

Gemeente Oldenzaal

De glimlach van Twente!

Over Oldenzaal

Oldenzaal is de Glimlach van Twente. Onze bruisende en Bourgondische stad met circa 32.000 inwoners is een prachtige plek in het Twentse landschap waar je naar hartenlust kunt werken, wonen en leven. Een inspirerende stad met een rijke historie.

De gemeente Oldenzaal is een actieve, betrokken werkgever met de focus op samenwerken. Onze organisatie is met recht een platte te noemen die op veel verschillende vlakken betrokken is bij de Oldenzaalse samenleving. Met ruim driehonderd collega’s staan we dagelijks voor onze inwoners klaar op het gebied van publieke ruimte, sociale zaken en dienstverlening. Als werkgever stimuleren we eigen initiatief en ambitie. Dit alles doen we met een knipoog en natuurlijk… met een glimlach.

Enkele feiten over onze gemeente:

Werken in hartje centrum Oldenzaal

331 medewerkers staan klaar voor onze inwoners

Gemiddelde leeftijd 48,5 jaar

Oldenzaal heeft sinds 1249 stadsrechten en is daarmee de oudste stad van Twente

Hoe is het om te werken voor de gemeente Oldenzaal? Bekijk de video:

9 redenen waarom jij bij ons wilt werken:

Werken in een gemoedelijke en Bourgondische stad! Ideaal om in je lunchpauze een snelle boodschap te doen of zomers een ijsje te halen.

 

We vinden het belangrijk dat onze collega’s fit zijn, worden en blijven! Naast allerlei sportieve activiteiten is onze sportavond een jaarlijks terugkerend leuk evenement. Badminton, darts, tafeltennis maar ook volleybal zoals je ziet! Een sportieve strijd tussen de teams met uiteraard een gezellige derde helft. Ieder jaar ruim 110 deelnemers!

We hakken knopen door en hebben een echte aanpakkersmentaliteit!
Ambtenaren saai en suf? Echt niet!
Met en voor onze collega’s organiseren we kerst-, zomer- en ‘zomaar’-borrels. Onze actieve personeelsvereniging zorgt voor extra activiteiten om je collega’s beter te leren kennen en gezellig samen te zijn.
De slogan van onze prachtige Boeskoolstad is niet voor niets de “Glimlach van Twente”. Dit zie én ervaar je bij al onze collega’s!

We zijn een groot voorstander van activiteitgericht werken. Dit betekent dat werknemers niet altijd meer een vaste werkplek hebben. Dit kan op het gemeentehuis zijn; thuis; in een stilteruimte; op het Hulsbeek voor een brainstormsessie of zoals Ivo, vanwege corona tijdelijk vanaf Zuid Afrika!

Job-crafting! Er is bijzonder veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Als je kansen ziet, dan kun je die pakken! Je voert de regie op je eigen werk, zolang het bijdraagt aan het grotere geheel. Samen werken aan Oldenzaal.
Ons kent ons, ons helpt ons, je doet het niet alleen, maar we doen het samen. Werken veel samen en geloven dat je samen meer bereikt dan alleen.

Carnaval in Oldenzaal is al 66 jaar een begrip in Twente en ver daarbuiten. Elk jaar trekt de Grote Twentse Carnavalsoptocht ruim 100.000 bezoekers naar de Boeskoolstad en ook op de andere carnavalsdagen doet ’t Stedke van Plezeer haar naam eer aan. Uiteraard ook een groot feest op het stadhuis iedereen!

Dit zouden jouw nieuwe collega’s kunnen worden:

Ivo


Anouk


Patrick


Erwin


Kate


Rogier


Jeroen


Annete


Social kanalen Gemeente Oldenzaal

Eigen website