Installatiebedrijf Vehof b.v.

Al 30 jaar een totaalinstallateur in Twente!

Installatiebedrijf Vehof b.v.

Al 30 jaar een totaalinstallateur in Twente!

Installatiebedrijf Vehof b.v.

Al 30 jaar een totaalinstallateur in Twente!

Installatiebedrijf Vehof b.v.

Al 30 jaar een totaalinstallateur in Twente!

Installatiebedrijf Vehof b.v.

Al 30 jaar een totaalinstallateur in Twente!

In de regio Twente is Installatiebedrijf Vehof B.V. met meer dan 30 jaar ervaring en bijna 30 professionele krachten, een speler van formaat.

Particulieren en bedrijven weten de installateur te vinden voor loodgieterswerk, sanitair en verwarming. Echter natuurlijk ook voor aanleg van datanetwerken en elektrische installaties.

Vehof is een maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO), met oog voor leefomgeving, voor mens en milieu. Met kennis enĀ ervaringĀ in energiezuinige, energieneutrale en zelf energieopwekkende installaties, loopt dit bedrijf voorop.

Delden

Actief in Twente

30 medewerkers: 85% man en 15% vrouw

Gemiddelde leeftijd 28 jaar

9 redenen waarom jij bij ons graag wilt werken

Wedden dat je nog nooit een Vehof busje in de file op de A1 hebt zien staan? Dit komt omdat ons werk regionaal is. We doen niet aan klussen in b.v. het westen. Onze klanten zitten gewoon hier.

Verplicht jaarlijks een opleiding of training bij ons. Nou ja verplicht. We vinden het mooi als je jaarlijks ergens voor wordt bijgespijkerd. Als het maar bijdraagt aan ons vak natuurlijk!

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat betekent dat je snel kunt werken zonder veel bureaucratisch gedoe. Onder ons motto: Maakt niet uit hoe je het doet, als je het maar doet. En dat werkt prettig!

Geen functiehokjes bij ons. Vind je het leuk om wat meer verantwoordelijkheid te krijgen? Prima, gaan we daar wat aan doen. Wil je wat taken erbij? Ok regelen we. We proberen jouw baan zo leuk mogelijk te maken.

We zijn een klein bedrijf en dat betekent dat iedereen soms de handjes uit de mouwen moet steken. Van directeur tot werkvoorbereider en monteur. We doen het bij Vehof samen!

Koffie. Dat is de brandstof voor het lichaam toch? Waarom zou je daar nu op bezuinigen. Het leven is te kort voor vieze koffie, dus bij ons gewoon een goede bak.

Je hoorde het al in de video; wij hebben oprecht leuke en aparte klanten. Van een rechtbank tot zorgcomplex, van de Grolsch Veste tot een luxe woning. De afwisseling maakt het mooi werken hier.

Wij houden wel van een biertje! Jaarlijks gaan we 2 x uitgebreid uit eten en eens per jaar gaan we een dag weg en zetten we een stad ergens in Nederland op z’n kop! Vehof mensen zijn bourgondische mensen!

Duurzaamheid. Daar werken wij op technisch gebied aan, wij plaatsen de modernste installaties voor onze klanten. Daarnaast proberen wij ook ons wagenpark zo veel mogelijk aan de stekker te leggen, wel zo prettig toch!

Collega’s

Kevin

Aankomend monteur W installaties

Debby

Financieel administratief medewerker

Jacco

Allround servicemonteur

Bas

Werkvoorbereider Elektra & Beveiliging

Vactures

Website bedrijf