Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Zwanenberg
Locatie Van der Laan Almelo B.V.

Met 1.800 medewerkers en een omzet van 540 miljoen euro behoort Zwanenberg tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Australië.

Wij leveren onze producten aan retail en groothandel onder diverse succesvolle (internationale) merknamen. Naast onze succesvolle eigen merken produceren we ook voor een groot aantal private labels; niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor de internationale markt. Tegenwoordig exporteren we onze producten naar meer dan honderd landen wereldwijd.

 

Wat feiten over ons bedrijf!

Opgericht in 1929

Wereldwijd actief

200 medewerkers in Almelo

Man 75% - Vrouw 25%

 

De productielocatie in Almelo bestaat uit verschillende afdelingen, namelijk Conserven, Snacks, Leverworst en Halal. Conserven kenmerkt zich door producten met een langere houdbaarheidsdatum. Voorbeelden van producten welke op deze afdeling worden geproduceerd zijn luncheon meat en de welbekende smac.

Bij de Leverworst en de Snacks is de houdbaarheidsdatum korter, hierbij kun je denken aan producten als Kips leverworst, kipspiesjes en vega paté. Op de afdeling Halal worden onder andere hamburgers geproduceerd.

 

 

Onze bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur van Zwanenberg wordt gekenmerkt door ondernemerschap. Dat wil zeggen: geen uitdaging uit de weg gaan, kostenbewust zijn en bovenal verantwoordelijkheid durven dragen. Er heerst een prettige, open werksfeer en we werken zeer doel- en resultaatgericht. Bovenal zijn we trots op onze producten en dat dragen we graag uit.

Innovatie

Medewerkers van Zwanenberg zijn vakmensen op hun eigen gebied. Daarom zijn zij in staat om zowel individueel als met collega’s continu te zoeken naar verbeteringen. We investeren in training en ontwikkeling. Bovendien staan we altijd open voor nieuwe ideeën of werkwijzen.

Er heerst een sterk teamgevoel om de schouders eronder te zetten en de organisatie keer op keer naar een hoger niveau te krijgen.

9 redenen waarom wij een leuk bedrijf zijn!

We hebben een actieve personeelsvereniging. Zo kun je jaarlijks mee naar een gezellige kerstmarkt in Duitsland.

De lekkerste tosti’s van Almelo zijn gewoon bij ons in het bedrijfsrestaurant te krijgen! Dagelijks worden deze vers gemaakt en deze zijn gewild bij al onze medewerkers!

We vinden gezondheid belangrijk en daarom hebben wij een mooie collectieve zorgverzekering met korting op je premie voor wie dat wil. Ook hebben wij voor onze mensen een speciale vergoeding voor fysiotherapie.

Ieder jaar krijgen onze medewerkers een eindejaarsuitkering en die is op dit moment 2,75%!

Zwapp is ons communicatie- en informatie platform waar je b.v. contact kunt hebben met je collega’s. Ook zijn er af en toe leuke online evenementen zoals een Kahoot! quiz.

Bij Zwanenberg zijn er mooie doorgroeimogelijkheden dus als je ambitie hebt dan zit je bij ons goed. Er zijn teamleiders die ooit zijn begonnen als productiemedewerker en via operator zijn doorgegroeid!

Naast doorgroeimogelijkheden heb je ook ontwikkel  mogelijkheden bij ons. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld hygiëne en veiligheid maar we bieden ook een taalcursus Nederlands aan.

We zijn een echt Twents bedrijf maar wel een die wereldwijd actief is. We zijn trots dat onze producten overal ter wereld in de supermarktschappen te vinden zijn!

We hebben een hele gezellige kerstborrel maar waar we echt jaarlijks een feestje van maken is het Sinterklaasfeest! Medewerkers mogen met hun gezin naar dit feest komen en uiteraard gaan de kinderen niet met lege handen naar huis!

Collega’s

Cristian

Planner

Eda

Operator

Charlotte

HR Adviseur

Leonie

QC Medewerker

Wim

Teamleider

Robert

Medewerker Productontwikkeling

Vacatures

Website bedrijf