Techniko

Inspiratie, informatie en installatie

Techniko

Inspiratie, informatie en installatie

Techniko

Inspiratie, informatie en installatie

Techniko

Inspiratie, informatie en installatie

Techniko

Inspiratie, informatie en installatie

Techniko

Inspiratie, informatie en installatie

Techniko

Inspiratie, informatie en installatie

Techniko

Inspiratie, informatie en installatie

Techniko is een allround familiebedrijf bestaande uit meer dan 40 harde werkers. We zijn specialisten op het gebied van duurzaam installatiewerk, zo kun je bij ons terecht voor: warmtepompen, airco’s, zonnepanelen, laadpalen en zonneboilers. Ook voor het plaatsen van een regelsysteem in uw woning bent u bij Techniko aan het juiste adres.

Om ervoor te zorgen dat al deze installaties in topvorm blijven voeren wij ook zelf het onderhoud uit voor onze klanten, klanten kunnen ons 24/7 bereiken voor een storing. Onze gespecialiseerde vakmensen zullen dan langskomen om het probleem op te lossen.

Binnen het bedrijf staan wij niet stil en gaan we altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen. Er heerst bij ons een informele cultuur, we hebben geen managers of andere hooggeplaatste personen binnen ons bedrijf, als het nodig is kruipt de directeur zelf in de kruipruimte om deze voor de klant te inspecteren. De meeste klanten zijn al jaren klant bij ons zowel zakelijk als particulier. We houden ons namelijk aan de afspraken die we maken, ook als er iets fout gaat.

Onze mensen zijn betrokken bij de klant en kunnen op locatie veel zelf overleggen, de planning of materiaalkeuze bijvoorbeeld. Veel monteurs en klanten kennen elkaar ook al jaren waardoor we snel kunnen schakelen. Qua meet- en regelgereedschap hebben onze monteurs het echte top spul bij zich, hierdoor kunnen ze snel en makkelijk werken en komen we professioneel over. We proberen regelmatig iets leuks met elkaar te doen, soms vanuit het bedrijf en soms vanuit de personeelsvereniging. We hebben op dit moment 2 mensen die al meer dan 25 jaar bij ons in dienst zijn en de volgende paar zitten er aan te komen, wij zijn zeer trots op het feit dat we al zo lang met dezelfde mensen kunnen samenwerken!

Wat feiten over ons bedrijf!

We zijn gevestigd in de mooie provincie Drenthe

40 medewerkers:
35 Mannen
5 vrouwen

Opgericht in 1977:
we bestaan inmiddels 44 jaar

We zijn specialist in duurzame techniek

 

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo:

9 redenen waarom jij bij ons wilt werken!

Bij ons werken veel jonge mensen, maar ook veel mensen met ervaring. De perfecte combinatie!

We zijn steeds opzoek naar een nieuwe uitdaging en vinden die altijd voor onze mensen. Werk moet leuk zijn en zeker niet repeterend vinden we.

We hebben een VIP Box op het TT circuit in Assen 😊 “Alleen voor vrienden en toekomstige vrienden” staat er op onze deur!

We doen sinds een jaar alleen nog maar “mooi” en aantrekkelijk werk.

We hebben ook klanten op Ibiza en Ameland!

Wij poetsen op zaterdag jouw werkschoenen! Onze medewerkers lopen er altijd pico bello bij.

Niet alleen bij het TT kun je naar het circuit, ook bij evenementen als de Superbike, opendag of DTM kun je in onze skybox!

We zijn kleinschalig, iedereen kent elkaar. Het is een hecht team.

We hebben een actieve personeelsvereniging die vaak leuke en originele uitjes organiseert!

Collega’s

Susan

Service planner

Gert

Eigenaar Techniko

Alfred

Calculator / Projectbegeleider

Luc

Mede-eigenaar Techniko

Jeffrey

Elektromonteur

Marco

Servicemonteur

Jens

Mede-Eigenaar Techniko

Vacatures

Website bedrijf