Pilkington

De duurzame partner in glasoplossingen !

Pilkington

De duurzame partner in glasoplossingen !

Pilkington

De duurzame partner in glasoplossingen !

Wie zijn wij?

De Hermitage Amsterdam, de Ziggo Dome en het nieuwe MST in Enschede. Zo maar drie prestigieuze gebouwen waarvoor Pilkington Nederland het glas heeft geleverd. Ook in andere bedrijfspanden, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, hotels, scholen, sportcentra, musea en natuurlijk woningen vind je ons glas.

Opgericht in 1826 heeft Pilkington zich ontwikkeld tot een internationaal toonaangevend glasproducent. Innovatie staat daarbij altijd centraal, net zoals de zorg voor de wereld om ons heen.

We hebben kantoren door heel Nederland:

In Enschede vind je ons service center, productie, projectbureau en is natuurlijk ook een verkoopvestiging. In Amsterdam , Rotterdam en Heerenveen hebben we verkoopvestigingen. Zo kunnen wij onze klanten goed bedienen!

Wat korte feiten op een rij

Hoofdkantoor Nederland in Enschede

Wereldwijd actief

125 medewerkers : 65% man 25% vrouw

Gemiddelde leeftijd 45 jaar

9 redenen waarom jij bij ons zou willen werken!

Wij zijn een divers bedrijf waar collega’s werken met roots uit meer dan 10 verschillende landen! Daar zijn wij best trots op!

We bestaan al 125 jaar en hebben een rijke historie in Enschede!

Wist je dat glas er niet alleen is om doorheen te kijken, maar ook gebruikt wordt voor geluidwering, brandwering, maar ook veiligheid en bescherming? Een heel divers product dus!

Bij Pilkington houden we wel van een feestje! We hebben een activiteitencommissie die vrij actief is! Naast alle leuke uitjes hebben we iedere zomer een BBQ en met kerst een eindejaarsborrel met een verloting van allemaal geschenken.

Wist je dat je lid kan worden van het sociaal fonds? Je kunt dan de helft van je medische gerelateerde kosten (wel tot een maximum) terugkrijgen die niet door je verzekering vergoed worden. Top toch?

Wij hebben vitaliteit hoog op onze agenda! Alle medewerkers kunnen een flink gedeelte van hun sportschool abonnement terug krijgen! Ook vind je wekelijks vers fruit op kantoor, wel zo gezond!

Nog een leuk glasfeitje! Wist je dat uit een groot deel van onze producten tegenwoordig een stroomdraadje komt? Denk aan bijvoorbeeld verwarmbaar glas en jaloezieën tussen glas. Je werkt dus met veelzijdig product!

Wist je dat je goed kunt doorgroeien binnen onze organisatie? Bijvoorbeeld van productiemedewerker tot projectcoördinator en van chauffeur tot regiomanager!

Gezien wij een internationaal bedrijf zijn is de kans best groot dat je ook veel buitenlandse collega’s spreekt of zelfs treft! Ook trainingen kunnen in het buitenland zijn! Gaaf toch?!

Collega’s

Jaap

Accountmanager

Adbel

Teamleider

Marleen (test)

debiteuren- en salarisadministrateur

Vacatures

Website bedrijf