Moekotte Groep

De innovatieve norm in maatwerk en kwaliteit

Moekotte Groep

De innovatieve norm in maatwerk en kwaliteit

Moekotte Groep

De innovatieve norm in maatwerk en kwaliteit

Moekotte Groep

De innovatieve norm in maatwerk en kwaliteit

Moekotte Groep

De innovatieve norm in maatwerk en kwaliteit

Moekotte Groep

De innovatieve norm in maatwerk en kwaliteit

Hier staan we voor:

Wij helpen de wereld graag een beetje beter maken. Want dat we zuinig moeten zijn op onze planeet is wel duidelijk. We dragen graag bij aan een duurzame en circulaire economie. Wij bieden innovatieve maatwerkoplossingen aan onze klanten op het gebied van industriële automatiseringen en installaties.

Wij streven ernaar een uitstekend werkgever te zijn die zijn medewerkers stimuleert en faciliteert zich te ontplooien en ontwikkelen zowel op technisch als persoonlijk vlak.

Enkele feiten over ons

Gezellige werksfeer

250 medewerkers

Gemiddelde leeftijd 42,5 jaar

Engineer, Install, Maintain

Bekijk deze video, dan zie je het zelf!

 

Wat levert het jou op als je bij de Moekotte Groep komt werken?

Jij krijgt direct een vast contract, want één van onze kernwaarden is continuïteit. Het is onze intentie een langdurige relatie met je aan te gaan. Natuurlijk geven we je ook af en toe vrij 😉. Je hebt recht op 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen).

Ook betekent werken bij de Moekotte Groep dat je in je functie veel vrijheid krijgt; zo bepaal je zelf jouw werktijden en hoe je jezelf verder ontwikkelt. De werksfeer bij de Moekotte Groep is een gezellige. Onderling is het contact tussen collega’s goed, is een geintje tussendoor de standaard, in de pauzes is het gezellig en het weekend luiden we in met een Vrijmibo.

Jouw salaris is volgens de CAO Metaal en Techniek, opbouw van je pensioen bij Pensioenfonds voor Metaal en Techniek. Afhankelijk van je functie, ervaring, projecten en reisafstand is het besturen van een Moekotte Bedrijfsauto mogelijk.

9 redenen waarom jij bij ons wilt werken

Het sportieve Moekotte-team dat meeloopt met de jaarlijkse Singelloop in Enschede. Samen – in onze bedrijfsoutfit – op weg naar de finish! Meelopen mag, aanmoedigen altijd!

We waarderen het als je lang in dienst blijft! We houden van continuïteit, dus gaan voor langdurige relaties met zowel klanten als personeel. Voor jubilea hebben we dan ook extra aandacht.

Elke zomer luiden we samen de vakantie in onder het genot van een drankje en een hapje van de BBQ. We hebben het niet meer over ons werk (meestal dan 😉) en smeden plannetjes voor als we vrij zijn.

Duurzaamheid staat hoog op onze agenda. Het project RWZI Terwolde past daar perfect in. We werken mee aan de meest duurzame zuivering ter wereld waar ze onder andere CO2 afvangen (ofwel de techniek “CO2 Capture” toepassen).

Meewerken aan een goed doel en mensen uit de Twentse Zorgcentra met zijn allen de dag van hun leven bezorgen! Wij doen dat, doe jij mee?

Een ouderwets goed kerstpakket, waardeer jij dat? Nou wat let je, solliciteer direct want hier moet je zijn voor een uitgebreide doos met inhoud rond de feestdagen aan het einde van het jaar.

Om het weekend in te luiden, is er op de vrijdagmiddag een gezellig samenzijn met je collega’s. Even de week doorspreken, geintjes uithalen met elkaar en dan lekker weekend vieren

We discussiëren niet over de opleiding die jij graag volgt. Wij stimuleren ontwikkeling en persoonlijke groei. Wat je maar nodig hebt om een nog betere kanjer te worden!

We pochen niet snel maar vinden het wél leuk om je – met trots – te vertellen dat we al jaren kind aan huis zijn bij Grolsch, Polaroid, Urenco, Twence, Bolletje, Vredestein, Beyond Meat, en al die andere prachtige bedrijven waarvoor we werken.

Collega's aan het woord

Cor

Commercieel Manager

Hoe lang werk je hier al? Ik werk hier nu 16 jaar. 

Hoe omschrijf jij de Moekotte Groep De Moekotte Groep is een prachtig Familie bedrijf waar je alle mogelijkheden krijgt om verder te ontwikkelen en alle vrijheid krijgt om te werken en te functioneren.

Wat maakt de Moekotte Groep nu zo’n leuke plek om te werken? Dat is echt de vrijheid die we krijgen om je werk uit te voeren en natuurlijk niet te vergeten de fijne collega’s.

Naast wie zou je wel eens in het vliegtuig willen zitten? Doe maar Maan of Davina Michelle! 

Wat is je favoriete film, serie, game of boek? Ik vind de film Se7en nog steeds erg goed. 

Waar gaat je volgende vakantie naar toe? Griekenland wordt de bestemming, welk eiland weten we nog niet.

Maureen

Tekenaar Elektrotechniek / WTB

Hoe lang werk je hier al? Ik werk hier nu 19 jaar. 

Vertel eens iets over je achtergrond Maureen.
Ik heb een MTS diploma en ik volg nu de opleiding elektrotechniek “gebouw gebonden installaties woningbouw en utiliteit”. Uiteindelijk wil ik richting de functie BIM-modelleur. 

Wat maakt de Moekotte Groep nu zo’n leuke plek om te werken? Wat ik prettig vind bij Moekotte is het flexibele werken. Thuis maar ook op kantoor. Verder hebben een fijne groep collega’s, waar je goed mee kunt samenwerken maar op z’n tijd ook gezellig een borrel mee kunt drinken. 

En wat zijn je bezigheden in het weekend? In het weekend ga, of kijk ik naar FC Twente. Mijn kinderen spelen allebei rugby waar ik ook graag naar kijk. 

Wat is je favoriete film, serie, game of boek? Mijn favoriete boekenserie is de fantasy-serie “De wetten van de magie van Terry Goodkind”. Qua films vind ik bijna alles van Marvel wel leuk. 

Waar gaat je volgende vakantie naar toe? Onze volgende zomervakantiebestemming gaat Noorwegen worden. 

Edwin

Projectleider Service & Maintenance

Hoe lang werk je hier al? Ik werk hier nu 11,5 jaar.

Vertel eens iets over je achtergrond! Ik heb bij Ubbink Techniek gewerkt, dit was een kleine organisatie. Uiteraard zijn er zaken anders, maar om dat na ruim 11 jaar nog te vergelijken vind ik lastig aangezien er veel veranderd is in de wereld de afgelopen jaren.

Wat maakt de Moekotte Groep nu zo’n leuke plek om te werken? Ik ga het het gewoon even opsommen: Divers werk & uitdagend, gereedschappen en hulpmiddelen zijn prima voor elkaar, goede werksfeer, ondanks de werkdruk is er tijd voor een geintje en een bak koffie. 

Waar kunnen we je ’s nachts voor “wakker maken”? Voor zoveel dingen! Wanneer je geniet van het leven apprecieer je meerdere dingen. 

Naast welke beroemdheid zou je wel een paar uur in het vliegtuig willen zitten, en waarom? Eerlijk gezegd maakt mij dat niet uit. Ik vind dat ieder persoon interessant kan zijn.

Volgende vakantie of lievelingsbestemming? Makkelijk, Italië.

Maarten

Lead Engineer Hardware

Vertel eens iets over je achtergrond! na 14 jaar gewerkt te hebben als paneelbouw monteur heb ik de overstap gemaakt naar de functie junior Hardware engineer. Nu bij de Moekotte groep heb ik mij opgewerkt als Lead Engineer.

Wat maakt de Moekotte Groep nu zo’n leuke plek om te werken? Moekotte Groep is een bedrijf met +/- 250 medewerkers, dat zijn er best veel, maar het voelt nog als een fijn en klein familiebedrijf. Dat merk je aan alles.

Naast welke beroemdheid zou je wel een paar uur in het vliegtuig willen zitten, en waarom? Naast Jochem Myjer, ik vind hem hilarisch.

Wat is je favoriete film, serie, game of boek? Stephen King boeken en qua film de  Lords of the Ring.

Volgende vakantie of lievelingsbestemming? Naar Parijs.

Jop

Directeur Moekotte Groep

Vertel eens iets over je achtergrond! Hiervoor werkte ik bij de TKH Group. Daar heb ik jarenlang met plezier gewerkt als business analist. Moekotte is een veel kleinere groep bedrijven en een echt familiebedrijf, korte lijnen, platte organisatie en een informele cultuur. 

Wat maakt de Moekotte Groep nu zo’n leuke plek om te werken? Het zit hem in de kleine dingen, we hebben leuke collega’s die hun vak verstaan, we houden ervan om goed werk af te leveren en kunnen elkaar erop aanspreken als we denken dat het anders moet. 

Waar kunnen we je ’s nachts voor “wakker maken”? Een heerlijke Rib-eye!

Naast welke beroemdheid zou je wel een paar uur in het vliegtuig willen zitten, en waarom? Hans Klok of Hans Kazan. Altijd toch weer indrukwekkend hoe die illusionisten een show neerzetten en je afvragend achterlaten hoe ze het allemaal doen!

Wat is je favoriete film, serie, game of boek? Als ik er dan één moet kiezen zou ik zeggen Mariokart met de kids!

Volgende vakantie of lievelingsbestemming? Naar Spanje, Costa Brava! Altijd wat te doen daar.

Maja

Tekenaar / constructeur Utiliteit

Hoe lang werk je hier al? Bijna twee jaar alweer. 

Vertel eens iets over je achtergrond! Ik ben bij Moekotte binnengekomen als afstudeerder voor de opleiding Middenkader Technical Engineering Mechatronica. Tijdens het afstuderen liep ik op zowel de hardware- als software engineering mee en ben er blijven “plakken”. Het bevalt mij erg goed hier!

Wat maakt de Moekotte Groep nu zo’n leuke plek om te werken? Er hangt hier een gezellige sfeer op de werkvloer. Daarnaast zijn er veel interne doorgroei mogelijkheden.

Waar kunnen we je ’s nachts voor “wakker maken”? Wat ik mooi vind is een rustige avondje op de bank met een goede film, dekentje en een speciaal biertje.

Naast welke beroemdheid zou je wel een paar uur in het vliegtuig willen zitten, en waarom? Ryan Reynolds, zijn films zijn hilarisch! Ik denk dat je het erg gezellig met hem kunt hebben en je zeker niet hoeft te vervelen tijdens de vlucht.

Wat is je favoriete film, serie, game of boek? Mijn favoriete serie is Grey’s Anatomy.

Volgende vakantie of lievelingsbestemming? Ik wil héél graag rondtrekken door Zweden met mijn Saab 99 uit 1984.

Erik

Commercieel Manager

Hoe lang werk je hier al? Bijna twee jaar alweer. 

Vertel eens iets over je achtergrond! Met een technische en commerciële achtergrond in de energie- en watermarkt nu aan de slag bij Moekotte. Een familiebedrijf met korte lijnen en veel vrijheid van werken. 

Wat maakt de Moekotte Groep nu zo’n leuke plek om te werken? Korte lijnen met elkaar en grote bereidheid om elkaar vooruit te helpen.

Waar kunnen we je ’s nachts voor “wakker maken”? Een rondje vliegen.

Naast welke beroemdheid zou je wel een paar uur in het vliegtuig willen zitten, en waarom? Niemand in het bijzonder. Ieder heeft zijn eigen verhaal met een boeiende invalshoeken. Als je ze maar wilt horen.

Wat is je favoriete film, serie, game of boek? Mag het ook theater zijn? Dan naar een niet bekend theaterstuk. Dat is pas leuk.

Volgende vakantie of lievelingsbestemming? Naar Canada.

Liesbeth

HR / Administratief medewerkster

Hoe lang werk je hier al? Ik werk hier al 25 jaar. 

Vertel eens iets over je achtergrond! Ik heb gewerkt op een secretaresse afdeling van een oliemaatschappij, op de inkoop van een groot productiebedrijf en ik ondersteunde planners van een internationaal transportbedrijf. 

Wat maakt de Moekotte Groep nu zo’n leuke plek om te werken? We zijn een innovatief bedrijf. We lopen vaak voorop met nieuwe programma’s en apparatuur, echt mooi om te zien. Ons kantoorteam bestaat uit (bijna) allemaal parttimers met vaste dagen, maar we wisselen geregeld. Dat geeft vrijheid met het indelen van je werk èn vakantiedagen, erg fijn!

Waar kunnen we je ’s nachts voor “wakker maken”? Als ik dan toch moet kiezen, dan een broodje kroket

Naast welke beroemdheid zou je wel een paar uur in het vliegtuig willen zitten, en waarom? Frans Bauer lijkt me wel grappig!

Wat is je favoriete film, serie, game of boek? Boeken van John Grisham en de Mission Impossible films op het grote witte doek.

Volgende vakantie of lievelingsbestemming? Stedentrips met historie vind ik leuk.

Vacatures

Bekijk onze sociale media kanalen

Website Moekotte Groep