Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek is een kleine dynamische organisatie met korte lijnen. We zijn specialist in de verkoop, engineering en fabricage van lieren, onderwatermotoren, baggerpompaandrijvingen en elektrische besturingen voor o.a. de maritieme-, offshore- en baggersector en de aannemerij.

Marotechniek richt zich op de ontwikkeling, productie, verkoop en service aan haar klanten. Deze bevinden zich in zowel binnen- als buitenland.

 

 

Wat feiten over ons bedrijf!

Kantoor in Zutphen

Wereldwijd actief

17 medewerkers

Gemiddelde leeftijd 40 jaar

In 2006 gestart met 3 personen, inmiddels uitgegroeid tot 17, waarbij een team zich bezighoudt met het ontwerpen en bouwen van lieren en onderwatermotoren en een ander team met het ontwikkelen, tekenen en bouwen van besturingskasten en besturingssystemen. Ook leveren we 24/7 service aan onze klanten. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel en we zijn sterk in klantspecifieke opdrachten voor grote en kleine klanten. Er heerst een no-nonsense mentaliteit en humor is bij ons erg belangrijk!

Marotechniek is verder een klein, financieel gezond bedrijf en ons doel is om aan de stijgende vraag van klanten te kunnen blijven voldoen en competatieve aanbiedingen te doen met dezelfde medewerkers of met gecontroleerde groei indien nodig.

Bekijk onze bedrijfsvideo!

Een van onze mensen aan het woord!

9 redenen waarom jij voor ons wilt werken!

Dit is de wereldkaart, ons speelveld! We zijn trots dat we op zoveel plekken op de aardbol onze techniek hebben kunnen toepassen.

Het einde van de werkweek moet je samen vieren! We bieden onze medewerkers altijd op vrijdag de lunch aan, of je nu een broodje of een patatje neemt, dit is op onze kosten.

Onze mensen? Dat is ons kapitaal. Als het goed gaat met ons bedrijf dan gaat het ook goed met onze mensen. Als we een goed jaar hebben gedraaid dan ontvangen alle medewerkers een envelop met inhoud als eindejaarsbonus.

Jaarlijks hebben we een aantal leuke uitstapjes, een daarvan is een bezoek aan een project of leverancier. Na dit bezoek gaan we samen iets actiefs doen, afgelopen jaar zijn we wezen schermen! En garde!

We sluiten traditiegetrouw altijd het jaar af met een gezellig etentje waarbij de partners ook zijn uitgenodigd. Dit is altijd heel gezellig en zo blijft het thuisfront ook betrokken bij ons bedrijf.

Je hoeft van huis uit geen fruit naar je werk te nemen, wekelijks hebben we een kratje vers fruit voor je klaar staan in onze kantine.

Bij ons is geen werkweek hetzelfde. Echt niet. We verkopen geen standaard producten en werken in veel verschillende takken van sport, ook zijn we het enige bedrijf in de regio met zo veel ervaring in de maritieme sector!

We geven altijd veel aandacht aan onze mensen. Of er nu iemand jarig is, gaat trouwen of bijvoorbeeld gezinsuitbreiding heeft gekregen, door ons wordt daar aandacht aan besteed!

Werken is leuk, maar plezier ook! We organiseren dan ook best vaak wat leuke activiteiten voor onze mensen, bijvoorbeeld scheuren in een buggy door de Achterhoek! Gas d’rop!

Collega’s

Bram

Bram

Hardware & Software engineer

Richard

Leidinggevende Hard & Software Engineer

Rick

Field Service Engineer

Joeri

Sales & Product Manager

Vacatures

Website bedrijf