Forque

Businessconsultants met verstand van processen!

Forque

Businessconsultants met verstand van processen!

Forque

Businessconsultants met verstand van processen!

Forque

Businessconsultants met verstand van processen!

Bedrijfsprofiel

Al ruim 15 jaar adviseert en ondersteunt Forque organisaties die beter willen presteren. We kijken eerst naar de werkprocessen. Of het nu gaat om HR, in- en verkoop, financiële processen of managementinformatie. En zetten onze expertise van AFAS Profit of Microsoft Power BI in. Bedrijfsprocessen optimaliseren is wat we doen!

Onze Business Consultants zijn op basis van hun ervaring in staat om snel tot de kern door te dringen. Vanuit daar gaan zij actief aan het werk met het vraagstuk én de oplossing.
Met meer dan 50 collega’s zorgen wij voor een helder advies, waarbij we naast onze klant zitten en een langetermijnrelatie aangaan. Met 100% aandacht. Voor het optimaliseren van werkplezier. Voor het nastreven van de kwaliteit die men levert én de ontwikkelingen die een bedrijf doormaakt. Bij Forque zijn we van mening dat dát de sleutel is tot succes.

Vandaag, morgen en overmorgen.

Waar staan wij voor?

Forque verbindt processen, mensen en systemen door het inzetten van toffe, creatieve en slimme Business Consultants die de klant onbevangen tegemoet treden en daardoor met onverwachte oplossingen komen. Zo staat Forque voor ‘onbevangen slimmerds en stoere oplossingen’.

Kantoor in Enter

Man 51% - Vrouw 49%

Actief in Nederland

Gemiddelde leeftijd 32 jaar

9 redenen waarom je bij ons zou willen werken

Blijven ontwikkelen is volgens ons de sleutel naar succes en werkgeluk! Daarom besteden we bij Forque ruim 20% van onze tijd aan kennisdeling en interne opleiding.

Houd je naast hard werken ook van feesten? Dan zit je bij Forque op de juiste plek. Naast teamuitjes hebben we ieder jaar 3 personeelsuitjes; een zomer- en najaarsuitje met overnachting en een uitbundig en verrassend nieuwjaarsdinner met partner.

Bij Forque draait alles om wie je bent als mens. Het maakt ons niet uit hoe oud of jong je bent, of je man of vrouw bent en/of waar je vandaan komt. Zolang het vuurtje brand en je openstaat om samen verder te komen dan ben je bij Forque aan het juiste adres. We zoeken jou om wie je bent en niet wat je bent of was!

Bij Forque bieden we jou een mooi groeipad aan. Ook hier kijken we naar jou als mens en jouw kwaliteiten. Wij gaan bij iedere collega voor de langetermijn relatie.

Kwaliteit is een container begrip en daar staat (als het goed is) elk bedrijf voor. Dus ook wij! Wel laten we liever onze klanten dit beoordelen.

Als consultant sta je open om 50 – 60% van je tijd op locatie bij de klant te zijn. Maar ook bij ons werk je vanuit huis of op kantoor. Hier heb je bij Forque zelf de regie over.

Brand bij jou het vuurtje niet dan moet je niet solliciteren. Je kunt maar beter duidelijk zijn aan de voorkant😊. Passie komt van het Latijnse woord ‘passio’ en dat betekent hartstocht. Dat is wat we zoeken bij Forque.

Ben jij een teamspeler dan zit je bij Forque op je plek. We verbinden niet alleen processen en systemen maar ook juist mensen!

Het is de toon die de muziek maakt. Los van een platte organisatie en onze open cultuur zijn we ook erg muzikaal onderlegd. We bespelen samen meer dan 75 instrumenten. Dus welkom bij de Forque Band.

Bekijk de video van ons “Spring Festival” 2022 edition

Vacatures bij Forque

Collega's aan het woord

Bezoek onze eigen website

Bezoek onze socialmediakanalen