EXPRO engineering

Excellente Professionals
in engineering

EXPRO engineering

Excellente Professionals
in engineering

EXPRO engineering

Excellente Professionals
in engineering

EXPRO engineering

Excellente Professionals
in engineering

 

Ons bedrijf

Met ruim 65 professionals in de industriële automatisering, kantoorautomatisering, IT, internet en telecom staan wij dag en nacht voor onze klanten klaar. Verdeeld over 3 divisies en werkend vanuit onze locaties in Hengelo, Gorinchem, Assen en Laren bedienen we onze opdrachtgevers in heel Nederland.

EXPRO engineering is een technisch ontwerpbureau onder de vlag van EXPRO met vestigingen in Hengelo, Gorinchem en Assen, dat behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland. Onze engineers zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering. Wij hebben passie voor ons vak en weten waar we het over hebben. Iedereen die bij ons werkt – tot op directieniveau – heeft een technische achtergrond. We spreken elkaars taal en zitten op dezelfde golflengte.

Onze bedrijfscultuur

Of het nu om onze klanten of jou als collega gaat, wij stellen de mens centraal. Begrippen als eerlijkheid, respect en vertrouwen staan bij EXPRO hoog in het vaandel. Dus: afspraak is afspraak, wat we zeggen doen we en we werken met plezier en passie.

Enkele feiten over ons

Opgericht in 2008

Team van 65 medewerkers

Gemiddelde leeftijd 43 jaar

90% mannen en 10% vrouwen

Bekijk onze video:

9 redenen waarom jij bij ons wilt werken.

EXPRO engineering wordt geleid door techneuten voor techneuten. Techniek zit in ons DNA. Onze managers hebben zelf het vak uitgeoefend, daarom begrijpen ze precies waar je als engineer mee te maken krijgt of tegenaan kunt lopen. Dit werkt erg plezierig.

Binnen EXPRO engineering sta je er nooit alleen voor. Bij vragen kun je altijd bij een collega terecht. Als je een technisch probleem hebt, schakelen we een collega bij of gaan we samen kijken hoe we tot een oplossing kunnen komen.

Er worden regelmatig (actieve) personeelsuitjes of bijeenkomsten georganiseerd.

Zoals veel techneuten, houden ook wij van auto’s. Met een eigen gekozen leaseauto rijd je naar de mooiste projecten en heb je ook privé geen zorgen over je vervoer. Wij betalen de brandstofkosten als je gaat genieten van je welverdiende vakantie in het buitenland.

We hebben een kenniscentrum waar kennis over de industriële automatisering en elektrotechniek wordt gedeeld.

Bij EXPRO heerst er een informele sfeer, is er een open en laagdrempelige cultuur. Er is altijd ruimte voor een praatje of goed gesprek, ook als het een keer wat tegenzit.

Ons arbeidsvoorwaardenpakket biedt ruimte voor flexibiliteit. Fulltime of parttime werken is bespreekbaar op basis van een vast dienstverband.

Voor jouw ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak is er een uitgebreid opleidingsbudget.

We kennen geen bedrijf waar de koffie zo lekker smaakt als bij EXPRO.

Dit zouden jouw nieuwe collega’s kunnen worden:

Christiaan


Gerard


Gerlean


Dirk


Jolanda


Jordie


Erik


Erwin


Joost


Bekijk onze sociale media kanalen

Bezoek onze eigen website