Het Slimme Werken

Alles voor jouw ideale werkdag!

Het Slimme Werken

Alles voor jouw ideale werkdag!

Het Slimme Werken

Alles voor jouw ideale werkdag!

Het Slimme Werken

Alles voor jouw ideale werkdag!

Het Slimme Werken

Alles voor jouw ideale werkdag!

 

Over ons bedrijf

Efficiënt werken? Dat wil Contict voor iedereen bereikbaar maken. Want niets is vervelender dan dat werkzaamheden worden geremd door ICT. Daarom realiseren wij al 15 jaar oplossingen die écht passen bij iemands manier van werken.

Door tools en mogelijkheden te combineren die jij écht nodig hebt om een inhaalslag te maken op het gebied van snelheid, efficiëntie en effectiviteit. Het Slimme Werken, noemen wij dat. En nee, dit maakt van ons geen traditionele ICT-organisatie die je oplossingen aanreikt waar je vervolgens niets mee doet.

Met Het Slimme Werken maken wij ICT juist toegankelijk en vooral ook werkbaar.

Iets over onze cultuur

Contict is een organisatie die je ruimte en vrijheid geeft om dát te doen wat jij leuk vindt in je werk.

Met tijd en budget voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities worden we samen namelijk iedere dag een beetje beter.

Kenmerkend voor Contict is een cultuur van collega´s die je graag bijstaan en voor je klaarstaan bij vragen. Bij Contict ervaar je veel vrijheid in je functie en wordt ondernemerschap gewaardeerd.

Enkele feiten over ons

Contict is opgericht in 2006

Team van 45 enthousiaste medewerkers

Gemiddelde leeftijd 41 jaar

75% mannen en 25% vrouwen

Bekijk onze “werkenbij” video:

9 redenen waarom jij bij ons wilt werken.

We hebben meerdere terugkerende uitjes. Zoals onze bekende zomerbarbecue, het kerstdiner, een gezellig nieuwjaarsontbijt en recent ons volledig verzorgde weekend weg naar Turijn in Italië. Samen met alle collega’s én partners hebben we daar ons 15-jarig bestaan gevierd!

Natuurlijk bezoekt ook Sinterklaas ons bedrijf ieder jaar. En de goedheiligman komt niet met lege handen; hij neemt mooie cadeaus voor de allerkleinste en nieuwe generatie Slimme Werkers mee.

In je carrière is er veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Zie je kansen? Dan nodigen we je van harte uit deze te pakken. Jij hebt regie over je eigen werk, zolang dit bijdraagt aan het grotere geheel: samen zorgen wij voor de ideale werkdag van onze klanten!

Iedere dag is er vers fruit, verrukkelijke verse koffie en met regelmaat genieten we van een heerlijke lunch van de Broodbode.

Omdat we staan voor ‘Het Slimme Werken’, bieden we jou natuurlijk ook de mogelijkheid tot flexibel werken (deels thuis en vanaf kantoor). Fulltime of parttime werken? Daarin kan heel veel, afhankelijk van jouw wensen.

Er zijn veel gezamenlijke sportactiviteiten die door onze collega’s worden georganiseerd. Doe jij mee aan onze pingpong­wedstrijd, kartavondjes, of strijd je samen mee voor de titel van ‘beste curlingteam van Oldenzaal’?

Meerdere keren per jaar verrassen we onze collega’s graag met mooie attenties. Zowel in de zomer als met Kerst. Maar ook de verjaardagen van jou en je eventuele partner laten we niet zomaar voorbij gaan.

Bij Contict draait het om jouw kwaliteiten én ambitie. Kennis en ervaring is belangrijk, maar wie jij bent en wie je wil worden is voor ons belangrijker.

Ontwikkel je hard en je soft skills in onze eigen academy met daarin programma’s, trainers en inspirerende sprekers. Bij Contict krijg je alle mogelijkheden om te groeien. Zowel binnen als buiten onze Academy.

Dit zouden jouw nieuwe collega’s kunnen worden:

Marije


Sjoerd


Annuska


Michelle


Robert


Bekijk onze sociale media kanalen

Eigen website