Benchmark

Where your work matters

Benchmark

Where your work matters

Benchmark

Where your work matters

Benchmark

Where your work matters

Benchmark

Where your work matters

Benchmark

Where your work matters

 

Over Benchmark

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten.

Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark 23 vestigingen. In Almelo werken 600 medewerkers.

Over onze bedrijfscultuur

Bij Benchmark werk je aan producten die ertoe doen! Daarnaast is het bij uitstek een organisatie waar je vrijheid krijgt, waar ondernemerschap beloond wordt en waarin je de ruimte krijgt om je ideeën tot uitvoering te brengen.

Daarom werken mensen graag bij ons! We werken voor veel klanten in de medische industrie, luisteren echt naar de medewerker en zijn continu bezig met verbetering!

Enkele feiten over ons

Opgericht in 1979.

We hebben ruim 650 collega's waarvan
75% man en 25% vrouw is

Gemiddelde leeftijd is 42.

Uitgeroepen tot
fitste bedrijf van Twente!

Bekijk onze “werkenbij” video:

9 redenen waarom jij bij Benchmark wil werken

We zijn uitgeroepen tot “Fitste bedrijf van Twente” 2022 en daar zijn we trots op! We stimuleren gezond gedrag met o.a. stoppen met roken-cursus, fietsplan, persoonlijke coaching, sport en nog veel meer!

Wij zorgen goed voor onze mensen en we leggen ze graag in de watten. Wat dacht je van een kerstpakket, zo nu en dan een dinerbon, 40 vakantiedagen en ga zo maar door.

Een eigen AH to Go, hoe gaaf is dat! Het is dus helemaal niet erg als je “toevallig” je lunch bent vergeten! ;) Daarnaast hebben we ook nog een mooi bedrijfsrestaurant waar je heerlijk even kunt opladen.

Bij Benchmark vinden we flexibiliteit voor onze collega’s belangrijk: zo hebben we een thuiswerkvergoeding en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een bureaustoel of standaard voor een werkplek aan te schaffen, uiteraard op kosten van Benchmark.

Gezelligheid staat hoog bij ons in het vaandel! Wat dacht je van een kerstbingo, zomerbarbecue, sinterklaasfeest, een zomerbarbecue en nog veel meer!

Bij Benchmark wordt onder andere gewerkt aan producten voor verschillende klanten in de medische branche. Daarmee werk je bij Benchmark aan producten die ertoe doen en de gezondheid bevorderen.

Samen dingen doen vinden we heel belangrijk bij Benchmark. We zijn dan ook trots om ieder jaar weer met een heel team mee te doen aan bijvoobeeld de 10K bij Enschede Marathon en de Singelloop!

Bij Benchmark hebben we een drive voor innovatie en daarom maken we drie keer per jaar tijd en geld vrij zodat onze eigen collega’s ideeën kunnen pitchen. Er komen soms enorm leuke projecten en oplossingen voorbij!

De Employee of the Year wordt elk jaar verkozen door beide MT’s. Deze medewerkers worden nog meer gewaardeerd dan normaal: ze zijn enorm betrokken, leveren uitzonderlijke prestaties en die waardering laten we graag blijken!

Een aantal collega’s aan het woord

 

Manon


Ellen


Koen


Henry


Hans


Nicole


Miranda


Etienne


Onze eigen website