Creating powerful concepts

in the home-and-living category

Creating powerful concepts

in the home-and-living category

Creating powerful concepts

in the home-and-living category

Creating powerful concepts

in the home-and-living category

Creating powerful concepts

in the home-and-living category

 

Over ons bedrijf

 

Hemsson en Arli Group zijn echte Twentse ondernemingen die met sterke merken actief zijn in de home & living markt. Onlangs is Luxform ook toegevoegd aan onze organisatie, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in buitenverlichting.

De productie van alle drie de bedrijven is geheel in eigen beheer waardoor wij kwaliteit en herkomst van onze producten volledig kunnen controleren en garanderen. Al onze artikelen worden in eigen huis ontwikkeld en ontworpen. We lopen voorop als het gaat om vormgeving en afwerking en nemen verantwoordelijkheid als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op onze locatie in Bad Bentheim, net over de grens bij Oldenzaal, bevindt zich ons warehouse waar al onze producten zijn opgeslagen en worden verstuurd naar onze klanten.

Enkele feiten over ons

Opgericht in 1994

Team van 20 enthousiaste medewerkers

Gemiddelde leeftijd 42 jaar

We verzenden jaarlijks 100.000 pakketjes

Bekijk onze “werkenbij” video

9 redenen waarom jij bij ons wilt werken

We hebben een dynamisch en gezellig team die lang werkzaam zijn binnen de Arli Group. De sfeer is echt goed!

We hebben een mooie mix van Duitse en Nederlandse collega’s en dit brengt een hele leuke dynamiek met zich mee. (en zo leer je elkaars taal nog sneller!)

Je kunt je echt ontwikkelen bij ons. Start  aan ons geautomatiseerde systeem met voicepicking, hierna kun je je heftruck certificaat halen en kun je je binnen het bedrijf opwerken tot allround medewerker.

We hebben een gezellige jaarlijkse barbecue en verder leuke personeelsuitjes. Altijd zeer geslaagd!

Facts & Figures: jaarlijks gaan er 100.000 zendingen de deur uit, dat zijn 10.000 pallets. Dit doen we naar 10.000 unieke locaties over de hele wereld!

We hebben mooie producten voor home & living en je ontvangt een personeelskorting op al deze  producten! Leuk voor jezelf of als cadeautje!

Je hebben voor onze mensen een goede pensioenregeling ofwel “Altersrente”. Dit is niet overal vanzelfsprekend in Duitsland, echter bij ons dus in het arbeidsvoorwaardenpakket.

Je krijgt ook vakantiegeld. Dit is 8% over het jaarsalaris. Wederom niet overal vanzelfsprekend in Duitsland, maar bij Arli Group wel.

Wij betalen jouw opleidingen en trainingen! Wat dacht je van je hef- of reachtruck certificaat? Super gaaf om hiermee te rijden en mee te werken.

Vacatures

Onze eigen website