Apollo Tyres NL

Apollo Tyres & Vredestein Tyres

Apollo Tyres NL

Apollo Tyres & Vredestein Tyres

Apollo Tyres NL

Apollo Tyres & Vredestein Tyres

Apollo Tyres NL

Apollo Tyres & Vredestein Tyres

Apollo Tyres NL

Apollo Tyres & Vredestein Tyres

Apollo Tyres NL

Apollo Tyres & Vredestein Tyres

Apollo Tyres NL

Apollo Tyres & Vredestein Tyres

Over ons bedrijf

Apollo Tyres Ltd is een toonaangevende bandenfabrikant met twee bekende bandenmerken; Vredestein Tyres & Apollo Tyres. De fabriek in Enschede heeft in 2022 haar 75-jarig jubileum gevierd. Met een rijke historie zijn we trots op onze prestaties als onderdeel van de internationale Apollo Tyres Ltd organisatie. Als bedrijf zijn we actief en betrokken.

Onze hoogwaardige banden voor auto’s en landbouwvoertuigen dragen bij aan ieders veiligheid! Naast veiligheid voor anderen, zorgen we zeker ook voor veiligheid op de werkvloer. Hier werkt jong en oud in ploegendienst samen en leren we van elkaar. We stimuleren een leercultuur waarin innovatie en ontwikkeling centraal staan. Met onze producten leveren we betrouwbare oplossingen voor diverse voertuigen en uitdagende wegomstandigheden. De banden van Apollo en Vredestein, staan synoniem voor kwaliteit en vooruitgang in de bandenindustrie.

Over onze bedrijfscultuur

Met Apollo Tyres en Vredestein Tyres is Apollo Tyres Ltd een wereldwijd toonaangevende speler in de bandenwereld. Bij onze plant in Enschede vind je volop mogelijkheden! Er heerst een prettige werksfeer waar Twentse nuchterheid en de schouders eronder de boventoon voert. Als bedrijf blijven we investeren in onze toekomst en werken we met geavanceerde apparatuur, automatisering, robotica en andere technologische ontwikkelingen. We staan direct in contact met ons R&D centrum nabij de Universiteit Twente.

We combineren moderne technieken met machines die al meer dan 50 jaar oud zijn. Juist dát zorgt voor een unieke mix van oude en nieuwe technologieën. Wil jij werken in de dynamische wereld van de banden? Maak dan een afspraak met ons en ga voor leuke kansen en een spannende carrière in de bandenindustrie.

Enkele feiten over ons

Sinds 1947 een fabriek in Enschede

In Enschede werken 600 collega's waarvan
90% man en 10% vrouw

Gemiddelde leeftijd is 42

We hebben vele internationale awards gewonnen in de bandenindustrie!

Bekijk onze “werkenbij” video

9 redenen waarom jij bij ons wil werken

Ontwikkeling staat hoog bij ons in het vaandel. Niet alleen met ons mooie product maar ook die van onze mensen. Zo leiden we veel collega’s op met Vapro A, B en C en hebben een actieve samenwerking met het ROC van Twente

Samen dingen doen vinden we heel belangrijk bij Apollo Tyres NL. We hebben sportieve activiteiten zoals Cycling Zandvoort, de Paris 20km, Enschede Marathon en veel meer mooie evenementen waar je als collega’s aan kunt deelnemen!

We zijn best nuchter maar wel heel trots op de vele awards en internationale awards die we jaarlijks (!) winnen met onze banden! Hier werken we samen allemaal hard voor!

We hebben een actieve personeelsvereniging met vele activiteiten per jaar! Oa karten, mountainbiken, Sinterklaas, Kerst, jaarfeest. Ook het bedrijfsfeest ter ere van ons 75-jarig jubileum in de Grolsch Veste was geweldig!

Schouders eronder en Twentse nuchterheid. Ondanks dat we een internationaal bedrijf zijn is dit nog echt de mentaliteit die aanwezig is. Dit merk je aan alles en iedereen op de werkvloer. Samen sterk!

We maken een veiligheidsproduct. Als fabrikant willen we 1oo% zekerheid bieden aan de gebruiker en de juiste banden ontwikkelen en produceren. We hebben ook eigen testcoureurs in dienst, zij testen onze banden onder alle omstandigheden!

Wij zorgen goed voor onze mensen en hebben tal van aanvullende regelingen. Wat dacht je van o.a. een vitaliteitsbudget, premiesparen, sociaal fonds, vergoeding zorgverzekering, kerstpakket, dertiende maand en ATV dagen!

Bij Apollo Tyres NL hebben we een personeelswinkel met vele producten. Zo kun je hier o.a. fietsbanden en autobanden, maar ook fietskleding, shirts, petjes en andere promotiematerialen aanschaffen tegen gereduceerd tarief.

We hebben enorm veel historie in ons bedrijf, we zijn in 1947 opgericht. Vredestein is dan ook echt een begrip in Enschede en omstreken. We zijn trots op ons verleden, maar uiteraard houden we als Apollo Tyres Ltd onze blik op de toekomst.

Benieuwd waar onze banden uiteindelijk terecht komen? Bekijk de video hieronder

Een aantal collega’s aan het woord

 

Gerald


Koen


Angelique


Murat


Hans


Marcel


Daan


Bianca


Ruud


Onze eigen website