Actemium - Logistieke automatisering

Partner in logistieke automatisering

Actemium - Logistieke automatisering

Partner in logistieke automatisering

Actemium - Logistieke automatisering

Partner in logistieke automatisering

Actemium - Logistieke automatisering

Partner in logistieke automatisering

Actemium - Logistieke automatisering

Partner in logistieke automatisering

Actemium - Logistieke automatisering

Partner in logistieke automatisering

Actemium - Logistieke automatisering

Partner in logistieke automatisering

 

Over Actemium Zevenaar

Wij zijn Actemium Zevenaar, één van de 300 vestigingen van Actemium in Europa. De focus van onze business unit ligt op automatiseringsoplossingen voor complexe logistieke processen. Wij ontwikkelen en implementeren software én hardware. Denk aan smart devices, mobiele applicaties, robots en stabiele draadloze netwerken. Al onze oplossingen koppelen we aan bestaande IT-systemen. We geven onze klanten bovendien gedegen logistiek advies. Een goede relatie staat voorop in onze langdurige samenwerking met zowel de klant als onze medewerkers. Samen met de 50 collega’s van onze business unit maken we iedere dag het verschil in de snel veranderende wereld van de logistiek.

Bedrijfscultuur

Samenwerken zit in ons DNA. Met onze klanten én met onze lokale en internationale zusterbedrijven. Ons netwerk bestaat uit veel verschillende business units met verschillende merken. Actemium is er daar één van. Onze netwerkstrategie is onze grote kracht en de reden voor ons succes. Als netwerk kunnen we snel en efficiënt inspelen op veranderingen in de markt. Komen we er zelf niet uit? Dan vragen we experts van een andere business unit om hulp.

Binnen onze eigen business unit is de werksfeer informeel. We kennen weinig hiërarchie en iedereen is benaderbaar en toegankelijk. We werken resultaatgericht en flexibel. De mens staat daarbij centraal. Juist daarom zijn onze collega’s zo betrokken en loyaal. We investeren actief in lifetime employability, want we willen dat je gezond, gelukkig en duurzaam inzetbaar blijft. Nu en in de toekomst. Binnen, maar ook buiten Actemium.

Enkele feiten over ons

Gevestigd in Zevenaar

Team van 50 enthousiaste medewerkers

60% van onze collega's is tussen de 25 en 50 jaar

83% man / 17% vrouw

Bekijk onze video:

9 redenen waarom jij bij ons wilt werken

Flexibiliteit en vrijheid staat bij ons voorop. Thuis en op kantoor werken wisselen we af op een manier die past bij onze individuele situatie. Kinderen ziek? Verwarmingsmonteur heeft meer tijd nodig voor een reparatie? Niet fijn, maar werk lekker thuis die dag dan is het daar ook in balans!

Natuurlijk organiseren wij ook feestjes, daar zijn we misschien niet uniek in, maar onze activiteiten zijn wel echt tof: Zo ontsnapten we dit jaar uit de gevangenis van Doetinchem, zijn we wezen skydiven en karten. En belangrijke familiefeestjes zoals Sinterklaas slaan we natuurlijk ook niet over. Kerstdiner, zomerbarbecue, we doen het allemaal! Want samen hard werken kan alleen als we ook samen genieten!

Op eigen initiatief organiseren collega’s jaarlijks een motorweekend, een ski-trip, gaan ze naar de Formule 1 of wordt er een avondje gepaddeld na het werk.

Ieder kwartaal organiseren we een verjaardagslunch voor de collega’s die dat kwartaal jarig zijn geweest. Zo blijven we teamoverschrijdend met elkaar in verbinding nu we elkaar minder vaak zien door het hybride werken.

Voldoende vrije tijd om bij te komen en leuke dingen te doen krijg je in de vorm van 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Wil je liever extra salaris? Dan kan je je ATV dagen om laten zetten in 5% extra salaris.

Slapend rijk worden is voor bijna niemand weggelegd, dat gaan we je ook niet bieden. Wat we wel bieden is de mogelijkheid om aandelen te sparen. En wanneer je daarvoor kiest krijg je ook nog eens bonusaandelen cadeau. Voor ons een extra waardering naar jou en voor jou een mooie extra financiële impuls.

Wat ons echt onderscheidt van andere bedrijven is dat we niet alleen zéggen dat je ondernemerschap mag tonen en vertrouwen krijgt. Het is ook echt zo. Je geeft je eigen werk vorm en hebt écht de regie over je eigen loopbaan.

Iedere collega die hybride werkt krijgt van ons een netto onkostenvergoeding voor internet gebruik thuis en de mogelijkheid een ergonomisch verantwoorde werkplek in te richten met bijvoorbeeld een elektrisch verstelbaar zit- stabureau

Naast alle bovengenoemde redenen zijn we gewoon echt een leuke club mensen om mee te werken. We zijn trots op wat we samen bereiken!

Dit zouden jouw nieuwe collega’s kunnen worden:

Henk


Inge


Mark


Rebecca


Dennis


Noud


Christiaan


Ronald


Danny


Bekijk onze sociale media kanalen

Eigen website